0

Bra mat för potensen

bra kost för bra potens

Mat för impotens Några typer av livsmedel nedan är livsmedel som kan hjälpa till att övervinna problemet med impotens, nämligen:

Russin Russin är en bra typ av mat med näringsämnen i dem som kan hjälpa till att förebygga problem med erektil dysfunktion eller impotens. Innehållet i russin är innehållet av vitamin C, vitamin K, vitamin E, innehåll av niacin, kalcium, mangan, selen och zink. De vitaminer och mineraler som finns i det är mycket användbara för att förbättra reproduktionssystemet och också för att öka hormonet testosteron i blodet.

Sparris Ett annat naturligt impotensmedel är sparris Sparris har länge använts som en naturlig afrodisiakum. Och hur man konsumerar sparrisgrönsaker är att koka sparrisrötterna så mycket som 15 gram, om det är kokt kan det blandas med mjölk och dricka det sedan två gånger om dagen. Sparris tros bidra till att öka sexuell lust för både män och kvinnor.

Ingefära En annan naturlig mat som kan hjälpa till att övervinna impotens är ingefära. Ingefära är en typ av naturlig traditionell dryck som kan hjälpa till att göra kroppen varm och återställa uthållighet. Fördelar eller andra fördelar med ingefära är att hjälpa till att bota hosta och förkylning. Bortsett från det kan det också hjälpa till att öka libido eller sexuell upphetsning för män och även för kvinnor. Det är därför ingefära ingår i en av de naturliga afrodisiakumet. Ingefära är en typ av mat som kan bota impotensproblem som kan blandas med ren honung och frittgående kycklingägg. Konsumera sedan ingefära i minst en månad, då hjälper det till att återställa uthållighet och sexuell lust. Datum Datum är en typ av frukt som bara förekommer i heta områden. En av fördelarna med datum är att det hjälper till att övervinna problemet med impotens för män. Datum är en typ av frukt med utmärkt näringsinnehåll och näringsämnen som kan hjälpa till att öka energi hos män.

Morot Morötter är en av de grönsaker som också kan hjälpa till att övervinna impotensproblem. Du kan blanda blandningen av hackade morötter med kokta ägg, tillsätt sedan 3 msk honung och drick den varje dag. Om orsaken till impotens är diabetes är det första du ska göra att behandla diabetes först. Diabetes ger en 2/3 större chans att få problem med erektil dysfunktion än de som inte lider av diabetes. Okontrollerat högt blodsocker kan skada nerverna och också göra blodkärlflödet mindre bra vilket kan kontrollera erektion och även blod som flyter till penis.

Potens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.