0

Impotens

impotens

Impotensläkemedel Impotens – Impotensproblem eller erektil dysfunktion eller impotens är en form av penis som inte får erektion och är ett tecken eller signal som indikerar att kroppen är i ett ohälsosamt tillstånd och inte är i ett lämpligt tillstånd. Och efter att kroppen återgår till hälsa eller sjukdomen har återhämtat sig, kan en erektion uppstå. Men om detta händer sex månader i rad bör du rådfråga din läkare. Eftersom problemet med erektil dysfunktion är ett tillstånd som är mycket beroende av hälsotillståndet hos konditionsnivån i organen i hela kroppen.

Orsaker till impotens

Några av orsakerna till impotens som förekommer hos män är:

På grund av hormonella faktorer Det finns flera typer av hormoner i en mans kropp som kan påverka och också är kopplade till varandra. För samlagsproblem är det dominerande hormonet testosteron, detta hormon är känt som det manliga könshormonet. Detta hormon är ett hormon som kroppen behöver för att få en mer normal erektion av penis. Könshormonet testosteron kommer att påverka centrala nervsystemet så att det kommer att skapa en libido eller sexuell lust. Detta hormon påverkar vanligtvis nervsystemet i manliga sinnen så att det kommer att uppleva stimulering när det finns sexuell stimulering. När du tittar på en kvinna som är sexig och också känner sig upphetsad är upphetsningen oftast från ditt testosteronhormon tidigare.

Och så är det när du känner doften från en kvinna eller rör vid den direkt, den kommer att vibrera. Produktionen av detta sexuella hormon produceras när en man börjar växa upp och kännetecknas också av utvecklingen av sekundär sexualitet, till exempel förändringar i röst, tillväxt av kroppshår, våta drömmar och också början på attraktion mot det motsatta könet Och tillsammans med ökande ålder kommer produktionen av dessa hormoner att minska gradvis. Det är detta som får dem att bli mindre entusiastiska och deras erektionsstyrka är inte så stark som den brukade vara. En av anledningarna är att hormonet testosteron har minskat och med tiden blir mindre. Därför är hormonets testosterons funktion väldigt viktig och också en brist på hormonet testosteron är en av orsakerna till impotensproblemet. Neurologiska systemet Förekomsten av en störning i nervsystemet är en av orsakerna till erektil dysfunktion. Eftersom tillståndssystemet spelar en viktig roll för att stödja styrkan hos penis erektion som uppstår.

Och som ett av de reproduktiva och sexuella systemen kommer alla aktiviteter som förekommer i kroppen vanligtvis alltid att vara i enlighet med nervernas ordning. Och om det finns en störning i detta system är det helt säkert att det kommer att finnas en störning i erektilfunktionen såväl som i andra kroppsfunktioner. Blodtillförsel En av orsakerna till erektil dysfunktion beror på problem i blodcirkulationen. till exempel är blod som är för tjockt eller det kan också orsakas av skadad vävnad i blodkärlen som kan hindra blodflödessystemet. och om denna skada inträffar kommer det att orsaka problem med impotens eller impotens. Under tiden, om skadorna uppstår på kärlen som leder till hjärnområdet, kommer det att finnas en stroke.

Allmän fysisk hälsa En annan orsak till erektil dysfunktion är allmän fysisk hälsa. Om kroppen till exempel inte är förkyld, kan det förkylas, det kan orsaka mindre sexuell lust. På grund av minskad upphetsning kan en erektion som inte uppträder även efter sexuell stimulering vara stödjande. I grund och botten är erektion av penis en form av mätning av manlig hälsa. Om erektionen är svag betyder det att mannens kroppskondition är i trubbel.

Potens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.