0

Mat som orsakar impotens

kost

Livsmedel som orsakar erektil dysfunktion Du bör veta att mat också kan vara en av orsakerna till erektil dysfunktion eller impotensproblem. Några av dessa typer av mat är;

Kött är en av de livsmedel som orsakar impotens. För att flödet av energi till könsorganen ska förbli friskt när de har samlag måste vanligtvis varje partner äta mat enligt deras respektive kroppsstorlek. Och förutom det måste vi också vara uppmärksamma på matens energikvalitet, vilket är mycket viktigt med näringsämnen som kan hjälpa till att upprätthålla kroppsbalansen för både män och kvinnor. En diet med högt mättat fett orsakar inte bara fetma, utan kan också orsaka hinder för blodflödet till reproduktionsorganen. Och på grund av överskottet av konsumtion av kyckling eller nötkött i din kost kan detta få din kropp att bli fylligare. Flödet av blod eller energi genom kroppen så här kommer vanligtvis att leda till att kroppen blir mer blockerad och i slutändan leder till impotens eller impotens eller frigiditetsproblem hos kvinnor. 

Mejeriprodukter är en typ av mat som bör undvikas eftersom de utlöser erektil dysfunktion. Det mycket höga mättade fettinnehållet i mat- eller dryckemenyn gör att kroppens naturliga balans störs. Och produkten av mjuk mjölk är till exempel som en roterande glass som vanligtvis orsakar störningar i sexuell upphetsning.

Rafinering socker undvik mat som raffinerat socker. Detta beror på att raffinerat socker är ett livsmedel som kan få immunsystemet att uppleva svaghet och kan göra miljön i kroppen mer mottaglig för sjukdom. Det kan också minska och kan leda till en minskning av sexuell lust. Män som konsumerar stora mängder raffinerat socker kommer att orsaka problem med att få en stark erektion, och kvinnor kan också få orgasmproblem.

 

Naturliga impotensläkemedel som du kan konsumera själv och ofta finns är: Kaffe Du kan dricka en kopp kaffe som kan hjälpa till att öka det metaboliska systemet i kroppen för att bli mer positivt och kan påverka jämnheten i blodcirkulationssystemet och kan hjälpa till att pumpa blod till könsorganen. Detta kommer att resultera i en stark erektion för att övervinna problemet med erektil dysfunktion. Ostron Ostron anses vara naturliga stimulatorer för sexualitet och detta är sant. Ostron är en av de livsmedel som rankas först för att övervinna erektil dysfunktionsproblem. Ostron innehåller vitamin B6 och innehåller också hög zink som behövs för att producera hormonet testosteron. Och brist på hormonet testosteron kan leda till en erektion som förvärras, vilket kan leda till problem med impotens eller problem med erektil dysfunktion. Chili Chili är en av de kryddiga grönsakerna som hjälper till att förbättra ditt sexliv. Heta chili kan orsaka expansion av blodkärlen i ansiktet. Och detta händer inte bara för att skjuta blodkärlen i ansiktet för att expandera, det kan också hjälpa som hydraulik. Detta innebär att mer flytande blod eller blod tvingas in i venerna till penis. Bananfrukt Ett annat naturligt botemedel mot impotens är att äta bananer. Natriumhalten i den kan hjälpa till att förhindra högt blodtryck. Och med tiden kommer det indirekt att leda till en minskad risk för erektil dysfunktion eller impotens. Och även om du gillar salt kan du försöka få kalium från potatisskinn eller som innehåller mineraler för att behandla erektil dysfunktion.

Potens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.